Vučić: Formirana radna grupa MIP Srbije, Nemačke i Francuske

Beograd – Beograd – Ministarstva spoljnih poslova Srbije, Nemačke i Francuske formirala su danas u Beogradu Radnu grupu koja će raditi na svim važnim pitanjima sa naglaskom na narko trafiking, lažnim i pravim azilantima, ali i drugim pitanjima važnim za Srbiju i njene građane, izjavio je premijer Aleksandar Vučić.

Aleksandar Vučić

 Vučić je na konferenciji za novinare u Vladi Srbije nakon razgovora sa ministrima spoljnih poslova Nemačke i Francuske, Tomasom de Mezijerom i Bernarom Kaznevom, rekao je u razgovoru bilo razmotreno niz pitanja kojima će se predstavnici tri države baviti u narednom periodu a koja su, kako je rekao za Srbiju i njene građane od velikog značaja.

- Razgovarali smo o otvaranju poglavlja 23 i 24, posebno 24 i našim obavezama, budući da je reč o poglavljima koja se medju prvima otvaraju…Pročitajte više na sajtu blic.rs..

Izvor: Blic

Možda vam se svidi i ...

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>