Trijumfalan povratak Viktora Troickog tenisu!

Viktor Troicki se pobedom vratio na teniske terene posle jednogodišnje suspenzije! U prvom kolu turnira u švajcarskom Gštadu, na koji je došao tek uz pomoć specijalne pozivnice organizatora, jer je previše nisko (847. mesto) plasiran na ATP listi, savladao je 47. igrača sveta, Austrijanca Dominika Tijema, sa 7:6(4), 6:4.

Trijumfalan povratak Viktora Troickog tenisu!

Viktor je dobro počeo svoj debitantski nastup u 2014, jer je uvodni gem, na sopstvene servise, osvojio bez izgubljenog poena, ali su odmah zatim počeli problemi.

Tijem, 47. na ATP listi, je uz jedan brejk osvojio tri gema u nizu i poveo protiv rivala iz Srbije sa 3:1 u njihovom prvom međusobnom susretu.

U narednim gemovima serveri su bili sigurni, protivniku nisu dozvolili ni šansu za brejk, pa je rezultat posle sedam odigranih gemova bio 4:3 za Austrijanca, koji je tada poklekao. Pročitajte više na sajtu blic.rs..

Izvor: Blic

Možda vam se svidi i ...

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>