Svi srpski igrači draftovani, Bogdana ESPN pomešao sa Bojanom Bogdanovićem!

Srbija nije imala više od dva pika na NBA draftu, do ove godine kada su izabrana četvorica. Košarkaš Partizana i reprezentativac Srbije Bogdan Bogdanović je izabran od Finiks Sansa za 27. pika, a njegovim stopama krenuli su momci iz Mega Vizure. Nikola Jokić bio je izbor Denvera kao 41. pik na draftu, njegov saigrač Vasilije Micić 52. po izboru Filadelfije, koja je kao 54. uzela i Nemanju Dangubića, a zatim ga trejdovala Sparsima.

Svi srpski igrači draftovani, Bogdana ESPN pomešao sa Bojanom Bogdanovićem! Video

“Moje želje su samo NBA ili Partizan, tako da ja na draftu nemam šta da izgubim”, rekao je Bogdanović za Blicsport pred odlazak u SAD, a tamo – njegovo ime je Adam Silver pročitao posle Finiksa, koji su imali 27. pika.

Ipak, da sve ne protekne kao u snu u prenosu drafta, pobrinula se režija ESPN-a koja je pustila snimak sa potezima Bojana Bogdanovića, a ne Bogdana, za šta je usledilo i izvinjenje gledaocima. Pročitajte više na sajtu blic.rs..

Izvor: Blic

Možda vam se svidi i ...

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>