Raoviću zlato u Pragu na 400 metara!

Reprezentativac Srbije u atletici Miloš Raović postigao je veliki uspeh trijumfujući večeras u trci na 400 metara na mitingu Memorijal Jozefa Odložila u Pragu.

Raoviću zlato u Pragu na 400 metara!

Raović je finalnu trku istrčao u vremenu novog ličnog rekorda – 46,24 sekundi, a iza njega kroz cilj su prošli Britanci Džerid Dan (46,41) i Ričard Bak (46,38).

„Prezadovoljan sam rezultatom i onim što sam uradio. Nisam se obazirao na protivnike, već sam bio skoncetrisan na svoju trku i svoju stazu i zato sam i trčao dobro”, izjavio je Raović, a prenosi Atletski savez Srbije.

Od srpskih atletičara na mitingu u Pragu učestovovali su još Tatjana Jelača u bacanju koplja, koja je zauzela 4. mesto hicem od 58,44 metara, i Goran Nava, koji je trku na 1.500 metara završio kao šestoplasirani u vremenu od 3:42,48 minuta, što je njegov najbolji rezultat ove sezone. Pročitajte više…

Izvor: Press

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>