Nikolić traži promene u policiji

Potrebno je da se nastave reforme u policiji, rekao predsednik Srbije Tomislav Nikolić u obraćanju naciji i dodao da nije zadovoljan borbom protiv kriminala. Predsednik zatražio od Vlade da u policiji rade odgovorni pojedinci.

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić zatražio je promene na ključnim mestima u policiji, nezadovoljan njenim radom, a od Vlade da nastavi reforme u tom resoru jer će, kako je poručio, jedino tako biti moguća istinska borba protiv kriminala.

Tomislav Nikolić

Obraćajući se javnosti, Nikolić je rekao da napredak Srbije i bolji život građana nisu mogući bez temelja zdravog društva u kojem nema mesta kriminalu.

“Politika beskompromisne borbe protiv kriminala je jedan od osnovnih uslova nastavka sprovođenja reformi i ekonomskog napretka naše zemlje. Tu politiku sam podržavao i nastaviću da podržavam”, rekao je Nikolić.

Predsednik je zatražio od Vlade da na ključna mesta u policiji dođu odgovorni ljudi kako bi bio omogućen bezbedan život svih građana Pročitajte više…

Izvor: RTS .

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>