Rešenja za kanalizaciju i divlju gradnju

Timovi Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, zajedno sa nadležnim javnim preduzećima, organizovaće narednih dana niz sastanaka sa predstavnicima Surčina i Svrljiga, kako bi se što pre krenulo u rešavanje konkretnih problema koji su izneti na današnjem, drugom po redu prijemu za lokalne samouprave kod potpredsednika Vlade prof. dr Zorane Mihajlović.

Rešenja za kanalizaciju i divlju gradnju

Mihajlović je rekla da će Vlada, u saradnji sa gradskim vlastima Beograda pomoći da se prevaziđu administrativni problemi kako bi bio završen put Boljevci-Jakovo u opštini Surčin. Ona je pozvala lokalnu upravu ove najmlađe beogradske opštine da se za rešavanje komunalnih problema, kao što je izgradnja kanalizacije, sa konkretnim projektima obrati vladinoj Komisiji za javno privatno partnerstvo, kao i da aktivnije sarađuje sa gradskom upravom.
Posebna pažnja posvećena je divljoj gradnji…Pročitajte više na sajtu blic.rs..

Izvor: Blic

Možda vam se svidi i ...

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>