Karići predstavili projekat “Tesla siti” u Beogradu

BK Grupa saopštila je da je osmislila projekat za izgradnju poslovno-stambenog kompleksa “Tesla Siti” u Beogradu, površine oko dva miliona kvadratnih metara, na čijoj izgradnji bi bilo angažovano oko 43.000 radnika i po završetku obejkta bi bilo zaposleno oko 18.000 ljudi, a u središtu kompleksa bio bi izgradjen Medjunarodni finansijski centar, koji bi budžetu Srbije donosio najmanje 20 milijardi evra godišnje.

Budući izgled "Tesla sitija"

Mada se u saopštenju BK kompanija ne pominje tačna lokacija gde bi u Beogradu tačno izgradjen mnogofunkcionalni kompleks “Tesla Siti”, ta kompanija je predočila da bi taj kompleks, zajedno sa Međunarodnim finansijskim centrom mogao se uporedi sa najvećim svetskim projektima, kao što je Makao u Kini, “Venecija” u Las Vegasu, “Dubai Internešenel fajnenšel center” u Dubaiju i “Moskva Siti” u Moskvi. Pročitajte više na sajtu blic.rs..

Izvor: Blic

Možda vam se svidi i ...

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>