Brazil 2014 | Brazil sa 7:1 poražen i ponižen u svojoj kući, Nemačka u finalu Mundijala!

“Ko je ko i ko je kome, šta ću ja u svemu tome” – stihovi pesme jednog srpskog benda koji su mogli da opišu sliku zbunjenog i poniženog domaćina u Belo Horizonteu. Reprezentacija Nemačke je u finale Svetskog prvenstvo prošla tako što je u prvih pola sata igre dala pet golova, a kasnije samo dokrajčila, više nego osramoćeni Brazil sa 7:1!

Brazil sa 7:1 poražen i ponižen u svojoj kući, Nemačka u finalu Mundijala! Foto

Neverica, suze, zbunjene face, očajna igra domaćina i dominacija Nemaca… Brazil je bio u totalnom šoku. Odbrana tima Felipea Skolarija odavala je utisak amatera i rekreaktivaca, pa su “panceri” to propisno kaznili i došli do borbe za svetski tron.

Nemačka je ruku za šamare pripremila već u 11. minutu kada je korner izveo Toni Kros, a odbrana Brazila reagovala zaista na način nedostojan jedne od najjačih ekipa sveta, te je Miler postavio nogu u petercu i savladao Žulija Sezara. Pročitajte više na sajtu blic.rs..

Izvor: Blic

Možda vam se svidi i ...

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>